H ώρα του "Zampple"!

Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε; Σήμερα θα σας μιλήσω για το πολύ γνωστό πλέον zampple ! Δυστυχώς απευθύνεται μόνο σε όσες μένουν στην Αθήν...

Γεια σας κορίτσια!
Τι κάνετε; Σήμερα θα σας μιλήσω για το πολύ γνωστό πλέον zampple! Δυστυχώς απευθύνεται μόνο σε όσες μένουν στην Αθήνα αλλά αν με κάποιο τρόπο έχετε πρόσβαση και σας ενδιαφέρει συνεχίστε να διαβάζετε! ;)
Το zampple λοιπόν είναι ένα νεοκλασικό κτίριο στην καρδιά της Αθήνας λίγα λεπτά από το μετρό του Συντάγματος. Πρόκειται για ένα κατάστημα- λέσχη από όπου μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη μπορούν να πάρουν κάποια προϊόντα με σκοπό να τα αξιολογήσουν και φυσικά να τα γνωρίσουν πριν τα αγοράσουν. 
Ας το πάρουμε όμως από την αρχή. Αν θέλετε να γίνετε μέλος στο zampple μπορείτε πολύ απλά να μπείτε στο www.zampple.com και να κάνετε την προεγγραφή σας ηλεκτρονικά. Στη συνέχεια θα κλείσετε ένα ραντεβού όποια μέρα σας βολεύει και θα πάτε στο κατάστημα να ολοκληρώσετε την εγγραφή, να πληρώσετε τη συνδρομή και να κάνετε τις πρώτες «αγορές» σας. Υπάρχουν τρεις τάξεις συνδρομών, η τρίμηνη με 19,90€ (και για τους 3 μήνες), η εξάμηνη με 25,90€ και η ετήσια με 36,90.
Αφού λοιπόν πληρώσετε τη συνδρομή που θέλετε και γίνετε μέλος του zampple έχετε αυτομάτως 400 πόντους και ονομάζεστε Gold member. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε κάθε μήνα να πηγαίνετε στο κατάστημα και να παίρνετε 6 προϊόντα για αξιολόγηση. Αν τώρα θέλετε να παίρνετε παραπάνω αρκεί να αξιολογείτε τα προϊόντα που πήρατε πράγμα που σας προσθέτει πόντους (max 25 πόντους η αξιολόγηση του κάθε προϊόντος) ή να φέρετε φίλους σας στο zampple οπότε παίρνετε και οι δύο +50 πόντους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γίνετε στην πορεία Platinum member (από 650 πόντους έως 1099) οπότε θα παίρνετε 8 προϊόντα και αργότερα Diamond member (από 1100 πόντους και πάνω) οπότε μπορείτε να παίρνετε 10. Το σημαντικό που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι κάθε μήνα αφαιρούνται 100, 150 ή 200 πόντοι ανάλογα με το τι είδους μέλος είστε που για να τους καλύψετε αρκεί απλά να αξιολογείτε και να συστήνετε νέα μέλη.
Τώρα πώς διαλέγουμε προϊόντα. Τα προϊόντα χωρίζονται σε 4 κατηγορίες με σκοπό τη δίκαιη κατανομή στα μέλη της λέσχης. Ο παρακάτω πίνακας πιστεύω είναι πολύ κατατοπιστικός σχετικά με το τι παίρνει κάθε μέλος.
Επίσης τα μέλη δεν έχουν το δικαίωμα να πάρουν το ίδιο προϊόν δύο φορές γιατί έτσι χάνεται και η ουσία της όλης ιδέας που είναι η δοκιμή και η αξιολόγηση.
Αυτά λοιπόν μέσες άκρες είναι τα γενικά στοιχεία για το zampple! Προσωπικά εγώ που πήγα σήμερα είμαι πολύ ευχαριστημένη από το όλο concept. Αρχικά σαν ιδέα είναι πολύ καλή αλλά και ο χώρος στον οποίο υλοποιείται είναι καταπληκτικός. Η υπάλληλοι είναι πρόθυμοι να απαντήσουν σε κάθε ερώτηση και να σας βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστείτε όση ώρα βρίσκεστε στο κατάστημα. Η ποικιλία δεν είναι τεράστια αλλά καλύπτει μια γκάμα προϊόντων από τρόφιμα, απορρυπαντικά, σνακς, ροφήματα, ποτά, καλλυντικά κ.α.
Εγώ λοιπόν ως Gold member είχα τη δυνατότητα να πάρω 3 προϊόντα από την κίτρινη κατηγορία που περιλαμβάνει κυρίως ροφήματα, αναψυκτικά, σνακς, τρόφιμα και κάποια απορρυπαντικά αξίας περίπου μέχρι 5- 6€. Στο σημείο αυτό ξέχασα να σας πω ότι δεν αναγράφονται οι τιμές στα προϊόντα γιατί πολύ απλά δεν έχουν σημασία σ’ αυτή τη φάση της δοκιμής. Από την πράσινη κατηγορία, που περιλαμβάνει κάποια πιο ακριβά προϊόντα, κυρίως αφρόλουτρα, σαμπουάν, αποσμητικά, είδη ξυρίσματος, επίσης κάποια απορρυπαντικά, κάποια τρόφιμα (όπως τυριά και αλλαντικά) κ.α. τα οποία έχουν αξίας έως περίπου 8- 10€, είχα τη δυνατότητα να πάρω 2 προϊόντα. Τέλος, από την φούξια κατηγορία μπορούσα να πάρω ένα προϊόν. Η κατηγορία αυτή περιλάμβανε απορρυπαντικά και καλλυντικά και τα προϊόντα αυτά έχουν αξία περίπου 8- 15€.
Είπα λοιπόν να πάρω κυρίως πράγματα χρήσιμα (εντάξει δεν είναι όλα χρήσιμα :Ρ ) και όχι κάτι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω ποτέ ξανά μετά τη δοκιμή ή αυτή τη στιγμή μου είναι παντελώς άχρηστο! Γι’ αυτό λοιπόν κι εγώ πήρα τα παρακάτω…
Από την κίτρινη κατηγορία:
1.Fitness Cookies & Cream Bar σαν σνακ τώρα που κάνω και δίαιτα. Εντάξει δεν το λες και εντελώς διαίτης αλλά από την τεράστια σακούλα με τα amaretti (που δεν θα μου γλιτώσουν την επόμενη αν υπάρχουν ακόμα :Ρ) καλύτερα είναι.
2. Amstel Bock που ήταν το bonus του μήνα
3. Amstel Radler από περιέργεια γιατί έχω ακούσει πολλές αντίθετες απόψεις.
4. Stella Σπαγγέτι Νο6 γιατί το βρήκα πιο χρήσιμο από το να πάρω κάποιο άλλο σνακ ή αναψυκτικό.
Από την πράσινη κατηγορία:
5. Pantene Soufle που είναι ένα conditioner χωρίς ξέβγαλμα σε μορφή αφρού. Το συγκεκριμένο είμαι μικρή συσκευασία των 150ml και όχι στο κανονικό του, εμπορικό αν θέλετε, μέγεθος.
6. Nivea stress protect που είναι για 48ωρη προστασία ακόμα και κάτω από καταστάσεις άγχους. Εντάξει η περιγραφή είναι λίγο LOL. :P
Από τη φούξια κατηγορία:
7. Neomat SuperΔυνατό συμπυκνωμένο gel για το πλυντήριο που πήρα για τη μαμά μου αφήνοντας με πόνο ψυχής το λαδάκι της Schwarzkopf. Δεν πειράζει αντ’ αυτού πήρα τον αφρό της Pantene.
Τέλος την πάνινη τσαντούλα την αγόρασα 0,85€ και μπορώ να την παίρνω κάθε φορά που θα πηγαίνω στο κατάστημα.
Αυτά λοιπόν πήρα σήμερα από το zampple και το συνολικό τους κόστος είναι γύρω στα 23€!!!!! Άρα τον επόμενο μήνα θα κάνω απόσβεση της ετήσιας συνδρομής! ;)

Αν λοιπόν ενδιαφέρεστε για αυτό το concept του zampple μπορείτε να μπείτε στη σελίδα του, να διαβάσετε τους όρους και να κάνετε προεγγραφή. Αν θέλετε μπορείτε να γράψετε κατά την προεγγραφή σας ότι το γνωρίσατε μέσω εμού γράφοντας το email μου (το βρίσκετε στο πλάγιο μενού) εκεί που σας το ζητάει και να πάρουμε ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ από 50 πόντους.

Σας χαιρετώ λοιπόν για σήμερα! Να προσέχετε, να χαμογελάτε και μην αφήνετε κανέναν να σας χαλάσει τη διάθεση. Η κάθε μία είναι μοναδική με τα κουσούρια και τα χαρίσματά της και σε άλλους αρέσει ενώ σε άλλους όχι. Κανείς μα κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σας υποσκάπτει και μάλιστα «κρυφά» όπως επίσης δεν έχει το δικαίωμα να σας κατευθύνει. Γιατί μπορεί να ασχολούμαστε με τα καλλυντικά αλλά αυτό δεν μας καθιστά ούτε χαζές ούτε πρόβατα! (Άντε γιατί τα έχω πάρει με την όλη κατάσταση!!! :@ )

Καληνύχτα κούκλες!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ!
    

You Might Also Like

9 σχόλια

 1. Τί περίεργο πράγμα αυτό!Δεν το είχα ξανακούσει!Πολύ πρωτότυπο ποστ!Δεν το λέω για κράξιμο άλλων μπλόγκερς,αλλά είναι κάπως βαρετό που οι ίδιες εταιρίες στέλνουν τα ίδια προϊόντα δοκιμής σε πολλές κοπέλες και διαβάζω 2 και 3 φορές review για τα ίδια πράγματα...
  Όσον αφορά το zampple,πώς κάνεις την αξιολόγηση των προϊόντων που πήρες?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όταν γραφτείς παίρνεις μία κάρτα όπου κάθε φορά που πηγαίνεις στο κατάστημα περνάνε τα προϊόντα που πήρες τα οποία αυτόματα εμφανίζονται στις αξιολογήσεις σου στον ηλεκτρονικό σου λογαριασμό στο zampple. Τότε έχεις έως και 20 ημέρες για να τα αξιολογήσεις απαντώντας σε κάποιες ερωτήσεις! ;)

   Διαγραφή
 2. wraia pragmatakia pires!!exw graftei kai se liges meres tha prepei na paw sto magazi,alla den xerw an tha ta kataferw :(

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μπορείς να μπεις να αλλάξεις το ραντεβού! ;)

   Διαγραφή
  2. den exw kan kleisei rantevou!!apla exw kanei tin eggrafi...kai stis 24 tou mina ligei o 1minas!!isws xanagraftw gt den prolavainw autes tis meres na katevw!

   Διαγραφή
  3. Ωωωωω κατάλαβα! :/ Πάντως γενικά να ξέρεις ότι πρέπει να κλείνεις ραντεβού για να πας είτε για εγγραφή είτε τους επόμενους μήνες απλά για να πάρεις προϊόντα! ;)

   Διαγραφή
 3. καλη σου μερα!!!θυμασαι γενικα απο καλλυντικα τι επαιζε?θα παω την τριτη πρωτη φορα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Στις πρώτες τρεις κατηγορίες που δικαιούσαι να πάρεις στην αρχή θα έχεις τη δυνατότητα να πάρεις τρόφιμα, αναψυκτικά, αφρόλουτρα,σαμπουάν και γενικά κάποια είδη περιποίησης μαλλιών, απορρυπαντικά και κάποια άλλα είδη σπιτιού, είδη καθημερινής περιποίησης όπως κρέμες σώματος, ξυραφάκια και αποσμητικά και από καλλυντικά αυτό το μήνα είχε μία κρέμα προσώπου της garnier και ένα τζελ καθαρισμού της bioten αν θυμάμαι καλά. Τα είδη μακιγιάζ και τα πιο ακριβά καλλυντικά όπως οι αντιγηραντικές κρέμες ανήκουν στην χρυσή κατηγορία που δεν μπορείς να πάρεις ακόμα. Αν μπήκες όμως μέσω άλλου μέλους ή φέρεις καινούρια μέλη θα ανέβεις πιο σύντομα σε platinium member και θα μπορείς να πάρεις και από την χρυσή κατηγορία! ;)

   Διαγραφή